Nyitva tartás: Hétköznap: 8.00-19.00, Hétvégén: 9.00-11.00

+36 27 330-195 | +36 20 317-0988 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Muka Péter Pál - előadások, publikációk

Szakmai előadásai: (A Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület; A Magyar Állatorvosi Kamara Fővárosi és Pest Megyei Szervezete; Az Állatorvostudományi Egyetem stb. által szervezett továbbképzéseken, konferenciákon).

 A kutyák csípőízületi diszpláziájának kezelése; A kutyák könyökdiszpláziájának műtéti megoldása; A kutyák térdízületi betegségei; A kutyák térdszalag szakadása; A térdkalácsficam; Az arthroszkópia alkalmazása a kisállatsebészetben; A kutyák és macskák sántaságdiagnosztikája; A prosztata betegségei és azok kezelési lehetőségei; A rottweilerek mozgásszervi betegségei; A csonttörések műtéti ellátása; A traumás csípőficam diagnosztikája és műtéti megoldása; A TPLO műtét miniatűr kutyafajtákban; Ízületsebészeti komplikációk és azok elhárítása a kisállatok sebészetében; A kutyák ízületi betegségeinek korszerű diagnosztikája és ellátása.

Szakmai publikációk: (A Kisállatpraxis ill. a Kisállatorvos állatorvosi folyóiratokban).

A kutyák csípőízületi diszpláziájának műtéti ellátása I-II; A kutyák térdízületi elülső keresztszalag szakadásának műtéti ellátása.