Nyitva tartás: Hétköznap: 8.00-19.00, Hétvégén: 9.00-11.00

+36 27 330-195 | +36 20 317-0988 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Teljes körű kivizsgálás

Ambuláns és kórházi betegellátás. Speciális vizsgálatok, magas szintű műszerezettség.

Teljes körű kivizsgálásA hozzánk érkező betegek vizsgálatánál minden esetben törekszünk a gyors, pontos és költséghatékony diagnózis felállítására. Ebben nyújtanak segítséget a képzett, 15 éves gyakorlattal rendelkező szakorvosaink, valamint az egyedülállóan felszerelt és minőségi  műszerparkunk amivel lehetőség nyílik a betegségek gyors, idejében történő pontos megállapítására. A már megszokott modern röntgen ill. ultrahangkészülékünk, laborhátterük mellett bizonyos műszereink egyedülállóak a környezetünkben. Ilyen a digitális szemnyomás mérő, a terápiás lézerkészülés, az arthroszkóp stb.

Az ambuláns betegellátásnál törekszünk a gyors , hatékony kezelésekre, figyelembe véve az összes kezelési alternatívát és a gazdival közösen a legjobb kezelést válasszuk, tekintettel a kezelés költségeire is, a hatékonyság mellett.

A kórházi betegellátás során gondoskodunk a szükség esetén kórházi ellátásra kerülő állatok kényelméről, jólétéről a kórházi benntartózkodás során. Minden esetben megpróbálunk egy személyes kapcsolatot kialakítani a kórházi kis betegeinkkel. A szakszerű és intenzív  kezeléseken kívül így nyugodtan ill. stressz mentesen tudnak gyógyulni, ami sokat jelenthet a felépülésük szempontjából.