Nyitva tartás: Hétköznap: 8.00-19.00, Hétvégén: 9.00-11.00

+36 27 330-195 | +36 20 317-0988 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kórházi ellátás

Azokban az esetekben amikor a betegség súlyossága vagy a gyakori kezelések otthoni megoldhatatlansága állandó állatorvosi felügyeletet ill. kezelést igényel, betegeink számára állatkórházi ellátást biztosítunk.

Klinikánkon több mint tíz éve állatkórházi, bentlakásos intenzív betegellátást végzünk az kórházi ellátást igénylő esetekben. A régiónkban egyedülálló gyakorlattal ill. felszereltséggel rendelkezünk a kórházi ellátásban.

Két, egymástól elkülönülő kórházi részlegünkön lehetőség van a fertőző ill. nem fertőző betegek teljes elkülönítésére és kezelésére, amivel biztosítható hogy egyik beteg a másiktól véletlen sem kaphasson el fertőző betegséget.

A két kórházi részlegen belül egymástól teljesen elszeparáltan, különböző méretű kórházi boxokban helyezzük el kedvenceinket, külön a macskákat ill. kutyákat. Fontosnak tartjuk hogy az állatok higiénikus, temperált, meleg környezetben, otthonosan érezzék magukat. A nyugodt, stresszmentes, otthonos környezet legalább annyira fontos mint a megfelelő gyógykezelés.

Kórházi ellátásA kórházi boxaink temperáltak, csempézettek, higiénikusak. (Nem tartjuk szerencsésnek a más helyen alkalmazott rideg vasketreceket.) Az állatokat gondozó orvos és asszisztens csapat a legnagyobb szeretettel és türelemmel igyekszik biztosítani a bent tartott állatok jólétét.

Nem ritka hogy sok kutya ill. macska, aki napokat töltött bent nálunk „második otthonaként” jár vissza hozzánk a későbbiekben.