Nyitva tartás: Hétköznap: 8.00-19.00, Hétvégén: 9.00-11.00

+36 27 330-195 | +36 20 317-0988 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Belgyógyászat

A belgyógyászati  kivizsgálás során teljes képet kaphatunk a belső szervek működésével kapcsolatban. A kivizsgálás során szükség esetén röntgenvizsgálatot, ultrahang vizsgálatot, labor vér ill. vizeletvizsgálatot is végzünk helyben.

A belgyógyászati betegségek közül leggyakrabban hasmenéssel, hányással, köhögéssel, étvágytalansággal, fogyással,vizelési problémákkal, bőrelváltozásokkal érkeznek betegeink.

Az esetek egy részében ránézésre is könnyen diagnosztizálhatók és kezelhetők bizonyos problémák (torokgyulladás, egyes rutin hasmenések). Sok esetben azonban sürgősen diagnosztizálni kellhet a problémát (pld. bélelzáródás, gyomorcsavar), mert a megfelelő diagnózis és kezelés híján akár napokon vagy órákon belül is elpusztulhat kedvencünk. Ezekben az esetekben is óriási segítség a helyben meglévő magas szintű műszerezettség, a jól képzett szakorvosok tudása és az ehhez társuló csapatmunka.

A több napos várakozások, gyógyszeres „próbálkozások” helyett a pontos diagnózisok felállítását követően azonnal el tudjuk indítani a célzott gyógyszeres kezeléseket.

Szükség esetén intenzív kórházi betegellátást is tudunk biztosítani betegeinknek a folyamatos kezelést igénylő esetekben. Sok esetben ezek az állatok nem táplálkoznak otthon így leépülnek és a gyógyszer sem adható így szájon keresztül Ebben az esetben csak a kórházi ellátás segíthet.

Az alap belgyógyászati vizsgálaton túl belgyógyászati röntgen, hasi ultrahang, szívultrahang, EKG, endoszkópia, vérvizsgálat,mikroszkópos vizsgálat, székletvizsgálat, parazitológiai vizsgálat, szövettani vizsgálat,vizeletvizsgálat, bőrkaparék vizsgálat, bőrbiopszia, allergiavizsgálat vérből stb. áll a rendelkezésünkre.