Nyitva tartás: Hétköznap: 8.00-19.00, Hétvégén: 9.00-11.00

+36 27 330-195 | +36 20 317-0988 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Miért pont a Profivet?

Ha megbízható, gyors és teljes körű állategészségügyi ellátásra van szüksége kedvencének:

1., Az oltásoktól a speciális kivizsgálásokig és műtétekig, minden állategészségügyi ellátás helyben megoldható, jól képzett, nagy gyakorlattal rendelkező állatorvosaink és segítőkész asszisztensek segítségével. (Speciális vizsgálatok, műtétek, kórházi ellátás, fizioterápia miatt nem kell messzire, ismeretlen helyre, hetek múlva kapott időpontra továbbküldeni betegeinket)

2., A régióban egyedülálló, modern műszerparkkal rendelkezünk így nagyfrekvenciás röntgenkészülékkel dolgozunk ami a szokványos röntgenekhez képest sokkal kisebb sugárterhelést jelent az állatok számára.

 

 Miért pont a Profivet?A régióban egyedülállóan digitális röntgent használunk. A digitális röntgen legnagyobb előnye hogy az un. mélységélesség állításával láthatóvá tehetők azok az elváltozások, ami a hagyományos röntgenfelvételen nem lenne látható. Ezzel sokkal pontosabb diagnózist tudunk így felállítani, mint a régi hagyományos röntgenekkel. Az elkészült felvételeket, diszplázia szűréseket így azonnal lemezen oda tudjuk adni a tulajdonosoknak, el tudjuk küldeni e-mailben ill. egyidejűleg mi is archiváljuk. A digitális kép örökre megmarad, szemben a röntgenképpel, ami egy-két év alatt elhalványul és tönkremegy.

Egyedülállóan nagy teljesítményű, színes doppleres(!) ultrahangunk segít a pontos diagnózisok felállításához. (A betegségek egy része csak színes doppleres ultrahanggal diagnosztizálható, így sok szívbetegség, hasüregi elváltozás stb.)

Modern, terápiás lézerkészülékkel rendelkezünk, ami sokszorosan felgyorsítja bizonyos betegségek, bőr-, gerinc-, végtag-, ízület-, hasi műtéttel járó- betegségek gyógyulását.

Egyedülálló diagnosztikai endoszkópparkunk (a kis és nagyobb állatok esetén egyaránt használható merev ill. flexibilis endoszkópjaink) segítségével számos, más vizsgálómódszerrel nem diagnosztizálható betegséget tudunk megállapítani a légcső a garat, az orrüreg, a gyomor, a nyelőcső megbetegedései közül. (kép) Az általunk végzett ízületi műtétek nagyobb részét már arthroszkóppal végezzük, az ízületek feltárása nélkül egy apró szúráson keresztül, ami lehetővé teszi a betegek gyors felépülését, a hónapokon keresztül tartó hosszú felépülési idők helyett.

3., A régióban egyedülállóan egész napos nyitva tartásunk hétköznap illetve délelőttönként hétvégén, biztosítja a folyamatos betegellátást. Mindemellett házhoz történő kiszállást is vállalunk a kényelmesebb betegellátás érdekében. Állatmentőnk segítségével pedig meg tudjuk oldani a kedvenceinek állatrházunkba történő beszállítását is.

4., Jól képzett, speciális szaktudássl rendelkező orvosaink közül többen kisállat specialista klinikus szakállatorvosi diplomával rendelkeznek, sok éves, nagy gyakorlati tapasztalattal. Mindemellett maximális empátiával, szeretettel és figyelemmel igyekszünk mindent megtenni a családtagként kezelt kedvenceik gyógyulásáért. Véleményünk szerint a szeretet és az odafigyelés legalább olyan fontos mint a magas szintű szaktudás, ha a gyógyítás a cél. (kép-diplomák/simogatás) Dr. Muka Péter Pál a Sebészeti Központunk vezetője országos szinten ismert és elismert szakértője a kutya-macska ortopédiának, akihez rendszeresen, a határokon túlról is gyakran érkeznek az ortopéd betegek.

Miért pont a Profivet?5., Az állatkórházunkban a kórházi betegek ellátásában 15 éves tapasztalattal (!) rendelkezünk, ami jelentős előny a most induló kórházi ellátást vállaló rendelőkhöz képest. Két kórházi részlegünk is van (!) így lehetőségünk van a fertőző betegek teljes elkülönítésére, anélkül hogy veszélyeztetnénk az egészséges állatok egészségét. 26 darab kórházi boxainkban a cicáktól az írfarkasig minden méretű kisállat elhelyezhető. Nálunk a kórházban ápolt betegek nem egy rideg fémketrecben laknak(!) ellentétben a legtöbb un. költséghatékony megoldással. A kicsempézett, temperált és esztétikus kórházi boxainkban otthonosan gyógyulhatnak a kis betegeink, mert meggyőződésünk, hogy a megfelelő, barátságos környezet hozzájárul az ideális gyógyuláshoz.

Mindemellett fontos hogy kutyusa, cicája jól érezze magát a bentlakás során. Az állatok megfigyeléséről az orvosokon ill. asszisztenseken kívül non-stop kamerarendszer is gondoskodik, így a kezelőorvos, bárhol és bármikor személyes információhoz juthat a kezelt állata állapotáról a kórházban aktuálisan tartózkodó személyzet tájékoztatásán túl is.

6., Állatpatikánkban a legmodernebb állatgyógyszerek teljes skálája beszerezhető, várakozás nélkül.

Miért pont a Profivet?7., Fontosnak tartjuk hogy a minőségi állategészségügyi ellátás mindenki számára anyagilag is elérhető legyen, ezért rendszeresen akciókat szervezünk (pl. ivartalanítási akciók), engedményeket adunk az első vizsgálatnál, a visszajáró betegeinknél, több kutya ill. macska esetén. A kiválóan működő, költséghatékony kisállat-biztosítás segítségével pedig biztosítható, hogy senkinek ne okozzon többé anyagi terhet kedvence gyógyulása, bármilyen beavatkozásról legyen szó. (Ehhez azonban egy kicsit előre látónak kell lennünk: de könnyű belátni hogyha kb. havi egy zsák kutyatáp áráért soha többet nem kell kisállatunk állatorvosi ellátásáért fizetnünk, az nem kérdés hogy megéri-e biztosítani kedvencünket.)

8., Folyamatosan fejlesztjük műszerparkunkat, bővítjük szolgáltatásainkat, külföldi és hazai továbbképzéseken, tanulmányutakon veszünk részt, hogy mindig a szakma és a kor legújabb követelményeinek megfelelően biztosíthassuk kedvenceik legmodernebb ellátását és az Önök elégedettségét. Fontosnak tartjuk az Önök visszajelzését, véleményét a hatékonyabb fejlesztéseink érdekében.