Nyitva tartás: Hétköznap: 8.00-19.00, Hétvégén: 9.00-11.00

+36 27 330-195 | +36 20 317-0988 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Szetei Viktória

1998-ban Okleveles Biológusként végzett az ELTE természettudományi Karán. Ezt követően Phd. képzésen vett részt etológusként az „ember és kutya közti kommunikáció” kutatási témában.

2003-ban végezte el az Állatorvostudományi Egyetemet, diplomamunkáját az írfarkasok szívbetegségeinek ultrahangos diagnosztikája témában írta, amely diplomamunkája elnyerte a rangos Waltham különdíjat. Több külföldi tanulmányút után 2003-tól a Profivet Állatorvosi Sebészeti Központ és Állatkórház állatorvosa. Szakterülete a szemészet, lágyszervi sebészet és belgyógyászat. Rendszeresen továbbképzéseken és kurzusokon vesz részt Európa ismertebb állatorvosi Konferenciáin. Kutyatenyésztőként pontosan ismeri a tenyésztők ill. a kutyatenyésztés minden szépségét és nehézségét. Családjával, állatorvos férjével és két gyermekével számos kutya, macska és egzotikus állat tulajdonosa. Hobbyja a kutyakiállítás, kutyatenyésztés és az olvasás.

Kapcsolat: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.