Nyitva tartás: Hétköznap: 8.00-19.00, Hétvégén: 9.00-11.00

+36 27 330-195 | +36 20 317-0988 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Péterhegyi Csanád

2009-ben diplomázott az Állatorvos-tudományi karon. Szakmai elhivatottságát már fiatal korában meghatározta, hogy állatorvos családban nőtt fel.

Egyetemi tanulmányainak megkezdésekor tudta, hogy kisállat sebészettel, azon belül is, elsősorban ortopédiával szeretne foglalkozni, ezért több éven keresztül részt vett az egyetemi klinika ortopédiai műtőjének mindennapi munkájában.

Egyetemi évei alatt lehetősége nyílt a Bécsi Állatorvos-tudományi Egyetem radiológiai és sebészeti osztályán, tudásának bővítésére. 2009-től több, mint 5 éven át a Budapesti Állatkórház alkalmazásában dolgozott, ahol az ügyeleti munka mellett a traumatológiai és ortopédiai ellátás felelőse volt.

2014 őszén csatlakozott a Profivet Sebészeti Központ és Állatkórház csapatához, ahol az eddig megszerzett tapasztalatait és tudását hasznosítva fő feladata részt venni a magas színvonalú ortopédiai, neurológiai és traumatológiai szakellátásban. Emellett jelenleg a Kisállatgyógyász Klinikus Szakállatorvos képzés hallgatója.