Nyitva tartás: Hétköznap: 8.00-19.00, Hétvégén: 9.00-11.00

+36 27 330-195 | +36 20 317-0988 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Papp Orsolya

2004-ben végzett a Szent István Egyetem Állatorvos Tudományi Karán. Diplomamunkáját állatorvosi laboratóriumi diagnosztika témakörében írta.

Diplomamunkája az Országos Diákköri Konferencia Agrár szekciójában 3. helyezést ért el. Az egyetem alatt rendszeresen segített az Állatorvostudományi Egyetem állatkórházában. Több ismert egyetem kisállat kórházában tanulmányúton vett részt, így dolgozott a Hannoveri, az Utrechti Állatorvosi Egyetemeken is. A végzést követően több ismert Budapesti illetve Pest-megyei állatorvosi rendelőben is gyakorlatot szerzett. 2008-tól a Profivet Állatkórház csapatának tagja. Szakterülete a szemészet, belgyógyászat, lágyszervi sebészet. Rendszeresen részt vesz ezekben a témákban tartott továbbképzéseken is.

2010-ben Kisállatgyógyász Szakállatorvosi diplomát szerzett. Szakállatorvosi diplomamunkát a kutyák könyökízületi diszpláziájának arthroszkópiájából írta. Arthroszkópos munkája megjelent a Kisállatpraxis szakmai folyóiratban is. Több kutya, macska iiil. egy ló boldog tulajdonosa. Hobbyja a versenyszerű lovaglás, a tánc és a kutyás-sport.

Szakdolgozata: A kreatinin mérési módszereinek értékelése LISA 300 Plus biokémiai automatán.
Szakállatorvosi szakdolgozata: Az arthroszkópia jelentõsége kutyák könyökízületi diszpláziájának kezelésénél

Kapcsolat: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.