Nyitva tartás: Hétköznap: 8.00-19.00, Hétvégén: 9.00-11.00

+36 27 330-195 | +36 20 317-0988 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Muka Péter Pál

Dr. Muka Péter Pál, kisállat klinikus szakállatorvos, a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület tagja, a Profivet Állatorvosi Sebészeti Központ és Rendelőintézet vezetője.

Az Állatorvos-tudományi Egyetem Sebészeti Tanszékén dolgozott gyakornokként, ezt követően az Egyesült Államok ismertebb kisállat sebészeti központjaiban (Tampa, Phoenix) szerzett további szakmai gyakorlatot, ahol több olyan műtéti technikát sajátított el, amit azóta is egyedülállóan nagy gyakorlattal végez (térdszalag szakadás TPLO műtéte ill. egyes csípő és könyök műtétek). Ezt követően szakállatorvosi diplomát szerzett, tagja lett a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesületnek, a Magyar Traumatológus Társaságnak, 2007-ben a Magyar Állatorvosi Kamara Pest-megyei Szervezetének, Szakmai Bizottságának Elnökévé választották. Szakterülete a csont és izületsebészet, lágysebészet, röntgen és ultrahang diagnosztika. Nemzetközi AO kurzus (csont és izületsebészeti) oklevéllel (international AO-course), valamint Könyökízületi Protézis Kurzus Oklevéllel (CUE) rendelkezik.

Az un. TPLO térdműtét hazai meghonosítója, több mint 15 éves TPLO gyakorlattal. Különösen a térd, csípő és könyökízület sebészetében ill. az arthroszkópiában végzett kimagasló munkát, több előadást tartott és tart a Magyar Állatorvosi Kamara ill. az Állatorvosi Egyetem továbbképzési rendezvényein, számos cikket publikált a hazai állatorvosi folyóiratokban. A könyök diszpláziás kutyák könyökprotézis beültetését jelenleg csak ő végzi hazánkban ill. a Közép-Kelet Európai régióban. Családjával – állatorvos feleségével és két gyermekével – öt kutya , két macska és még jó néhány „apróbb teremtmény” boldog tulajdonosa. Munkája egyben a legnagyobb hobbyja is a sportoláson kívül.

Kapcsolat: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.